Relax Hallstahammar

Relax Hallstahammar

Befinner du dig i närheten av Hallstahammar så är du välkommen in till vår moderna anläggning där massage, thaimassage, relax, bastu och solarium erbjuds. Vi har personal som är välutbildade samt engagerade och ger er en välgörande behandling av allra högsta klass och kvalitet. Vi vill att ert besök hos oss ska bli minnesvärt. här får ni en riktigt skön och härligt avkopplande stund.
Välkommen till Aroma Massage & Spa, du hittar oss en liten bit från Hallstahammar!

På Aroma Massage & Spa erbjuds ett brett utbud av olika massagebehandlingar både för smärta och avkoppling. Bland utbudet finner du behandlingar som Aroma Oljemasssage, Thai Örtmassage, Traditionell Thaimassage, Fot- och Ryggmassage. Vill ni boka en behandling i par så går det självklart bra, då ligger ni på sängar precis bredvid varandra och får en välgörande massagebehandling.

Besök vår relax

Relax Hallstahammar

Njut av vår härliga relax med plats för 2-20 personer. Vår relax är perfekt för enskilda, event, after work, möhippa, svensexa med mera. I vår relaxavdelning finns alla möjligheter för att komma bort från vardagen och få koppla av. Här finns såväl jacuzzi som bastu.  Välkommen in till oss, relax för dig i närheten av Hallstahammar.

Friskvård

Har du friskvårdsbidrag via jobbet?
Hos Massage & Spa kan du enkelt och smidigt använda ditt friskvårdsbidrag.

Vi är anslutna till:

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till oss! Vi berättar gärna mer om våra behandlingar och relax. Välkommen till Aroma Massage & Spa, du hittar oss i närheten av Hallstahammar! Vi ser framemot ditt besök.