Svensk klassisk massage Eskilstuna

Svensk klassisk massage Eskilstuna

Befinner du dig i närheten av Västerås, till exempel Eskilstuna och är intresserad av att få svensk klassisk massage, då är du välkommen in till vår moderna anläggning där du utöver klassisk massage även kan få thaimassage samt att spa, bastu och solarium erbjuds. Vi har personal som är välutbildad samt engagerad och ger er en välgörande behandling av allra högsta klass och kvalitet. Vi vill att ert besök hos oss ska bli minnesvärt. här får ni en riktigt skön och härligt avkopplande stund.

På Aroma Massage & Spa erbjuds ett brett utbud av olika massagebehandlingar både för smärta och avkoppling. Bland utbudet finner du behandlingar som svensk klassisk massage, aroma oljemassage, thai örtmassage, traditionell thaimassage men även fot- och ryggmassage. Vill ni boka en behandling i par så går det självklart bra, då ligger ni på sängar precis bredvid varandra och får en välgörande massagebehandling.

Besök vårat spa

Svensk klassisk massage Eskilstuna

Njut av vårt härliga spa med plats för 2-20 personer. Vårt spa är perfekt för enskilda, event, after work, möhippa, svensexa med mera. I vår relaxavdelning finns alla möjligheter för att komma bort från vardagen och få koppla av. Här finns såväl jacuzzi som bastu. Välkommen in till oss, när du söker svensk klassisk massage nära Eskilstuna!

Det är bevisat att massage har flera välgörande effekter på både kropp och själ. Hormonet oxytocin frisätts och det får oss att gå ner i varv, blodtrycket sänks och kroppens stressämnen minskar. Därför kan det vara en mycket bra idé att komma till oss för att unna sig en behandling.

Friskvård

Har du friskvårdsbidrag via jobbet?
Hos Massage & Spa kan du enkelt och smidigt använda ditt friskvårdsbidrag.

Vi är anslutna till:

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till oss! Vi berättar gärna mer om våra massagebehandlingar och spa. Välkommen till Aroma Massage & Spa, du hittar oss i närheten av Eskilstuna! Vi ser framemot ditt besök.